maandag 29 september 2014


Ik ben Melissa. 21 jaar. Media en cultuurstudent aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb vorig jaar de richting televisie gekozen, omdat ik hoor dat er veel werk in de branche is. Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar televisie is heus nog wel hip. 

 BronWat wil je nog meer weten? Ik ben blond, maar niet perse dom, rond de 1,60, kan nooit wat zien bij concerten, maar ga er toch naar behoorlijk veel. Dan zeggen mijn vrienden: “Ga maar voor me staan.” Net zo lang tot ik in mijn eentje vooraan sta, want dat is gezellig. 
Ik ben ambitieus, baal als ik minder dan een 8 haal en vind schrijven de bom. Ik schrijf elke week stukjes voor Greater Venues maar daar gaat het er allemaal wat zakelijker aan toe. Ik kijk niet meer dan nodig is op Facebook, omdat ik me irriteer aan de sportschoolrituelen van mensen, maar te lui ben om ze te ontvrienden. Bovendien ben ik een taal-Nazi van gemiddelde proporties en dus is Facebook een bron van haat. Leuk feitje: ik word sinds mijn moeder mijn emailadres voor mij verzon (ruim 14 jaar geleden) krechtingbabe genoemd. Ook leuk: ik heb in dit korte stukje vijftien keer ik gezegd, maar ego├»stisch ben ik niet perse. Dat is alles dat je hoeft te weten. Hier een spontane foto van mezelf. Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden. 1 opmerking:

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.