maandag 29 september 2014

Waarom 22dingen?

Hallo lieve lezers. Tromgeroffel enzo, want dit is mijn debuut in de grote-mensen-blogwereld. Duizenden ambitieuze blogmeisjes gingen mij voor. Sommigen van hen inspireerden de wereld, terwijl anderen met hun slechte schrijfstijl en modegeblaat wat mij betreft "internetvervuilers" genoemd kunnen worden. Ik ben niet van plan mij bij een van deze twee groepen aan te sluiten. Ik ben geen wereldveranderaar, maar ik wil ook vooral geen vervuiler zijn. Ik ben mij zeer bewust van het feit dat het nu overkomt alsof ik, een meisje, van 21, wéér zo'n blogger, de wereld komt lastigvallen. Maar dat is niet zo, weet je.

De hoofdreden voor het starten van deze blog is niet dat ik shoppen nou zo ontzettend leuk vind, of reizen, of eten, of feestjes. Want zeg nou zelf: dat vindt toch iedereen? Daarom denk ik ook niet dat ik mij op dat vlak kan onderscheiden. Ik ben niet die persoon die je alles kan vertellen over welke kleuren volgend seizoen in zijn, of over hoe "fucking lekker" quinoa wel niet is. Ik ga ook vooral niet doen alsof ik hier verstand van heb, dus als je daarvoor komt, kun je maar beter wegwezen.

Wat ik wel heb te bieden, is een net-wat-ander perspectief op de wereld. Er is niet 1 ding waar ik veel van af weet, maar wel 22 dingen waar ik geïnteresseerd in ben (oké, eerlijk, ik heb ze niet geteld). Zo werd 22dingen geboren. Het is een plek waar ik al mijn hersenspinsels in kwijt kan. Of deze nou te maken hebben met de nieuwste modekleuren, een stomme film die ik gezien heb of een vrouw met een Kipling-tasje die me is opgevallen tijdens een verhitte treinreis. Van mode tot voedsel, van kattenplaatjes tot geldbespaartips. Het kan allemaal op 22dingen. Het geschreven woord zal centraal staan op mijn blog, omdat ik vind dat hier door "de jeugd van tegenwoordig" te weinig aandacht aan wordt geschonken. Dus, voìla. Welkom in mijn wereld.

Hier is alvast een plaatje van een kat in een eierdoos, leek me wel zo toepasselijk.

 Bron

3 opmerkingen:

 1. Wat super mooi geschreven! En tja proberen er bij te horen is ook zo niet mijn ding! Gewoon lekker schrijven wat jij leuk en interessant vind! Een soort van je ei kwijt kunnen.
  Suc6 met het schrijven van vele blogjes! En ik kom zeker vaker terug op je blog!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief van je, bedankt voor het compliment! Ja, kom gezellig terug, dan zal ik proberen je niet teleur te stellen. ;-)

   Verwijderen
 2. Ik zal je volgen melissa omdat je al van jongs af aan leuk kunt schrijven, en om je kat in de eierdoos natuurlijk. Wat is dat toch met dieren en eier dozen?

  BeantwoordenVerwijderen

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.