maandag 29 september 2014

"Worst shirt ever"

Voor het eerst in mijn leven heb ik iets gewonnen. En wat voor iets. Een heuse hommage aan de HEMA rookworst. Wat wil een meisje nog meer?
Dit prachtige exemplaar is sinds vrijdag in mijn bezit. Ik deed mee aan een winactie van Linda, waarbij je moest laten weten waarom jij het shirt moest winnen. Ik stuurde "Worst shirt ever" in, wat mij tot mijn verbazing een van deze beauties opleverde. De shirts liggen vanaf vandaag in beperkte oplage in de winkel, maar ik zou snel zijn, want op de webshop is 'ie al uitverkocht.

Mijn eerste worstenselfie & worsten close-up


\

De verpakking van het shirt


Wat vinden jullie van het shirt? Om op te eten of zijn jullie niet gek op worst? 2 opmerkingen:

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.