vrijdag 24 oktober 2014

Je moet niet zitten aan m'n Nikes

Vandaag zijn ze daar dan eindelijk. Die schatjes waar ik een week op heb zitten wachten. Omdat ik ze echt nodig had. Ja echt. M'n nieuwe Nike Free 4.0 Fit 4 Green/Orange Performance Trainers. Een hele mond vol en dat past volledig bij wat het is, want bomchickawahwah dit is net kunst. Bedankt Nike, dat je bestaat.Dat moment dat de bel gaat en je favoriete persoon in de hele wereld voor je deur staat: de pakketjesbezorger. Je hart gaat sneller kloppen. En dan is het waar: hij brengt een prachtige oranje doos van Nike voor je mee. Alsof het fucking Sinterklaas is. 

Dan gaat die doos open. Dat vloeipapier. De geur van nieuwe schoenen. Aaah. Rustig inademen. En nee ik ben niet materialistisch. Ik houd gewoon heel erg van mooie schoenen. Een heleboel mooie schoenen. 

Look at what that Swoosh says... En ze zijn zo licht. Het hele pakket, inclusief doos, woog maar 650 gram. Ik was even bang dat er maar 1 schoen in zat.


Genoeg gezwijmeld. Ik ben er blij mee, dat moge duidelijk zijn. Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie nog leuke schoenen gekocht lately? 

3 opmerkingen:

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.