zaterdag 29 november 2014Ik ben het namelijk al. 


Oh, dus je hebt nog niets over deze app gehoord? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk de hele week gezellig onder een steen gezeten. Dubsmash. Het is all over the internet. Op Whatsapp, Facebook en Twitter zie ik niks anders meer dan video-selfies. Het is zo simpel en des te briljanter. Ik wist niet dat het ontbrak in mijn leven, maar wat een feest. Je selecteert een audiofragment, ziet jezelf, filmt jezelf terwijl je playbackt op het zelfgekozen audio-fragment en BAM: daaruit rolt jouw briljante playback. De app combineert populaire "internetgekkies", reclames, films, en zoveel meer. Echt, je bent er uren zoet mee. 

Wat deze week gebleken is, is dat ik het maar beter bij echt praten kan houden: playbacken is niet m'n ding. Dat maakt het niet minder grappig. Zie hieronder mijn compilatie van de leukste Dubsmashes die ik de afgelopen week ben tegengekomen van mijn vrienden en familie. En omdat het lullig zou zijn als ik alleen mijn vrienden voor lul zou zetten, kom ik er zelf uiteraard ook vaak in voor. Op m'n allerlelijkst. 


Ben jij al verslaafd? Zo nee, dan raad ik je aan om die zooi zo snel mogelijk te downloaden. Ik garandeer je dat het niet tegenvalt. 

0 reacties:

Een reactie posten

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.