zaterdag 31 januari 2015


Op de homepage van mijn blog staan nog artikelen over kerstcadeautjes, oud en nieuw en feest. Inmiddels is het 31 januari en ik ben niet erg actief geweest. Shame on me.

Er zijn eventjes zoveel dingen gaande in mijn wereld dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen. Ik zal al die dingen binnenkort wel even in een aparte post verwerken, maar ik moet nu gewoon even kwijt waar ik mee bezig ben. Zodat jullie snappen dat ik niet dood ben, of ondergedoken ofzo.
Deze dingen zijn gaande in mijn leven:

1. Mijn verhuizing komt er bijna aan
Zoals jullie je misschien wel herinneren (lees hier mijn eerdere struggles met het uitzoeken van meubels enzo) ben ik bezig met de verbouwing van mijn nieuwe huis in Amsterdam. Het begon allemaal met een bouwval in oktober, maar inmiddels liggen zowel de vloer als de keuken erin! HET WORDT ZO MOOI EN IK KAN NIET WACHTEN EN WAAHHHAAAAH. Maar goed, je begrijpt: daar ben ik dus druk mee.
2. Daarvoor moet ik mijn kamer opruimen. En dat is een crime.
Je moet begrijpen: ik heb een kleren kopen in de uitverkoop verslaving. Da's niet best, vooral niet omdat ik eigenlijk nog nooit de moeite heb genomen om mijn kamer echt grondig op te ruimen. Aangezien de verhuizing er dus bijna aan komt, ben ik daar nu mee bezig. Het gaat goed. Mijn kast is nog nooit zo netjes geweest. Nadeel: ik durf niets meer uit de kast te pakken. Oh ja, en de kastdeur is er zojuist uitgeflikkerd.3. Ik heb mijn minor entrepreneurship afgerond. Er werden business plannen geschreven enzo. 
Vanaf september ben ik bezig geweest met de minor ondernemerschap, waarin ik een eigen bedrijf opzette met drie andere studenten. Ik heb het er nog nooit over gehad in mijn blog, dus ik zal binnenkort wel even wat meer aandacht aan dit onderwerp besteden. Maar goed, nu is het dus klaar. Het businessplan ligt er, we hebben alleen nog even een investering van 10.000 ekkers nodig. Je weet me te vinden toch?4. Ik was begonnen met een nieuw vak, maar ook weer gestopt.
Half januari begon ik met een nieuw vak. Ik was best wel heel erg enthousiast, want het vak heette journalistiek schrijven en was praktijk gericht. Elke week moesten er opdrachten worden ingeleverd en artikelen geschreven. Alles leuk en aardig, maar vanaf volgende week wordt mijn leven een drukte van jewelste (mooie uitspraak) en past het vak er helaas niet meer in. Wel heb ik een prachtig resultaat voor jullie dat ik geschreven heb. Ik schreef dit nieuwsbericht:


En het was nog waarheid ook. Zie hier de screenshot van de gehackte website. Het was best wel heel erg grappig.
5. Er komt een geheel nieuwe lay-out aan voor mijn blog! Inclusief logo.
Een vriend van mij is bezig met het bouwen van een nieuwe lay-out. Ik heb er zelf absoluut geen verstand van, maar ben niet tevreden met hoe het er nu uit ziet. Verder is iemand via Fiverr mijn logo aan het ontwerpen, zodat ik niet meer met dat kinderlijke gedoe van nu hoef rond te hangen. De nieuwe lay-out zal strakker, een tikkeltje minimalistischer, maar ook persoonlijker worden. Je zult in mijn nieuwe lay-out ook constant naar mijn foto kunnen kijken, want dat missen we nu allemaal een beetje.6. Ik was in Den Haag en Scheveningen voor de verjaardag van mijn boyfrrrriend.
Ik was dit jaar totaal inspiratieloos, omdat ik toch al zeker vier jaar samen ben met mijn vriend. Ik heb hem alles dat ik kan bedenken al eens gegeven, dus besloot ik hem een nachtje Den Haag cadeau te doen. We huurden fietsen, aten Japans, maakten een ritje naar het strand en werden aangevallen door meeuwen. Oh ja, en ik maakte kei-artistieke foto's.
7. Ik ben viraal aan het gaan.
Oké, niet echt. Maar dat gaat niet lang meer duren. Ik ben gisteren begonnen met mijn stage bij Upcoming. Mijn eerste lijstje is een feit, het eerste bedrijfsfeestje ook (ze bestonden 2 jaar). Het eerste lijstje is HIER te lezen en gaat over coole papa's. Alhoewel het voor Upcoming-begrippen allemaal nog niet zo spannend is, ben ik zelf erg trots dat ik de 10.000 views zojuist heb bereikt en het lijstje al 89 keer gedeeld is. Vanaf volgende week ga ik twee dagen per week stage lopen bij Upcoming, dus jullie zullen nog veel meer lijstjes van mij langs zien komen. Mijn eerste doel is om minstens 1.000 keer gedeeld te worden. Maar pff, het zijn getallen waar ik met mijn hoofd nog niet helemaal bij kan. 22dingen is in totaal nog maar 4.000 keer bekeken- Upcoming heeft minstens 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Het is crazy, nieuw, gek, amazing.

Het leven is weer even mooi. Prachtige dingen zijn in mijn leven gedoken als een pasgeboren dolfijn. Je hoort snel meer van me.


1 opmerking:

bloglovin

Followers

Het stoffige archief

Alle content en fotografie © Melissa Krechting, tenzij anders vermeld. Mogelijk gemaakt door Blogger.